Velkommen til min blogg!!

onsdag, juni 08, 2005

Mine første dager i etaten

Eg har kommet godt i gang med jobben som ansatt i etaten. I dag har jeg tatt mine to første avhør. Selv om det ikke var så store avhør, så er det spennende. Og flere blir det resten av uka. I går var eg også på mitt første åsted. Skadeverk på hytte. Dro ut alene faktisk.. tok bilder og analyserte til den store gullmedaljen. Og gnagsår fikk eg og. Har ikke gått så mye med støvlene enda, og hytta lå 20 min gange (hver vei) ut i marka, så da er jo gnagsår en klassiker. Men eg trives veldig! Føler at eg tar et nytt skritt hver dag. Og det er jo litt stas å kjøre politibilen aleine da:-)

Utenom jobben om dagen, blir det egentlig å slappe av og trening. Greit nok det, men det blir jo ikke så masse sosial omgang. Men det tar seg opp når folk blir ferdig med eksamene sine.

PS: det regner ute i dag....jada....SOMMER!! HVOR ER DU?
PS2: kom ikke til noen god konklusjon når det gjelder publisering av bloggen min.

2 Comments:

  • Denne posten var helt akkurat passe lang. Veldig innholdsrik, og ikke for langtekkelig og detaljert. Begynner du å finne deg selv nå? Gleder meg til å høre mer fra din spennende hverdag som purk!
    Go krisjh!

    By Blogger Eirin, at 08 juni, 2005 23:13  

  • Eg må sei meg enig med Eirin. Va akkurat da eg og tenkte når eg leste bloggen! Pluss detta: eg og vil kjøra politibil! Heldi du, Krister! Hørres spennande ut!

    Den 15 juni e eg ferdi med eksamen. Då bjunne livet for sommaren for min del! Weheeeee!

    By Blogger Agnete, at 10 juni, 2005 11:07  

Legg inn en kommentar

<< Home