Velkommen til min blogg!!

tirsdag, juni 14, 2005

Hetsen fortsetter

Føler eg er inne i en god Sandra-stim her nå.. Haugen har i dag svart leserene på BA.no, og eg kom over dette spm med svar. Prøv å finn feilen..

Bøyer meg i støvet
Heia Sandra.... Kan du hilse de som har oppdratt deg? Gratulere de så mye fra meg. Du har bevist gang på gang at du har en herlig personlighet, og et enormt vinnende vesen. Og når sant skal sies, så er du ikke mye stygg å se på heller da. hehe ;) Alt dette kan du ikke ha fått til alene. Så regner med det er noen der hjemme som sitter med en del av ansvaret. Synes du synger bra, og spesielt positivt at du tør gjøre ting på din egen måte. Men... Savner en ting jeg. Med ditt vesen, og din naturlige måte å være på skulle jeg ønske at du var mere på TV. gjerne eget program. Tviler på at jeg er den eneste med det ønske. Lykke til videre i livet Sandra. Og lov meg en ting. Forsett å være deg. Ingen gjør det bedre enn deg selv. Hilsen en som sitter med 48 timers hjemmeeksamen... Snakker vi middag etter eksamen? hehe (",)
Skrevet av: Janki

Svar:
Hei du=) så utrolig hyggelig av deg! jeg må bare få lov til å ønske deg lykke til på tentamen, ingen klarer det bedre enn du;) snakkes når du er sulten!;)
- Sandra

6 Comments:

 • Kunne ikkje unngå å legga merke til den, nei. Ho e nok meir vant med tentamen enn eksamen.Ho e jo ikkje så gammal, vettu.
  Men, men..Nok et bevis på at ho kanskje ikkje e den skarpaste kniven i skuffo..

  By Blogger Agnete, at 14 juni, 2005 17:54  

 • For å være ærlig virker det som du er ganske besatt av Sandra...

  By Anonymous Anonym, at 14 juni, 2005 23:37  

 • besatt faktisk:D

  By Blogger Eirin, at 15 juni, 2005 17:10  

 • helt enig med siste kommentar. Krister, hvorfor er du opptatt av sandra? Er det på grunn av stemmen, puppene, eller fordi ho er under 20 år og du liker smårips? :S

  hva tror dere andre?

  By Anonymous Anonym, at 16 juni, 2005 14:01  

 • Eg leser hva dere skriver, men orker ikkje gjøre noe mer ut av det.

  By Blogger Krister, at 16 juni, 2005 18:59  

 • And by the way: Kem e da som er så kylling at de ikke tør å skrive kem dei er?

  By Blogger Krister, at 16 juni, 2005 19:00  

Legg inn en kommentar

<< Home